Op Verkenning
Wie zijn wij?Wie_zijn_wij.html
Coaching
Visie en werkwijzeVisie_en_werkwijze.html
Waarom op verkenning?Waarom_op_verkenning.html
ContactContact.html
Aanbevolen websitesAanbevolen_websites.html
WorkshopsWorkshops.html
 

Coaching:


“ik dacht echt dat een paar uur extra werken voor mij geen probleem zou zijn, maar ik heb ervaren dat dat mijn automatische reactie is en dat ik het eigenlijk behoorlijk zwaar vind”

“ik vond het stom van mezelf dat ik zo vaak zaken uitstel, maar heb ervaren wat dat gedrag me oplevert”

“het was chaos in mijn hoofd en deze is ontrafeld”

Een paar uitspraken van mensen die bij ons in coaching zijn geweest.

Ons? Ja, dat klopt. Wij coachen met zijn tweeën en dat doen we bewust. Op deze manier heb jij meer mogelijkheden om te spelen, te verkennen, te observeren en te ervaren. Je gaat direct aan de slag en maakt snelle sprongen. Geen lange gesprekken, maar actie en inzicht.

Wij werken intuïtief, met dat wat zich aandient in het moment. We maken gebruik van de theorie van Voice Dialogue zodat jij de verschillende kanten in jezelf kan ontdekken. Wat hebben ze je te vertellen? Hoe kan je ze het beste inzetten?

Als extra ondersteuning in deze bewustwording passen we ook elementen ontleend aan de RET, mindfulness en het opstellingenwerk toe. Zo kom je tot inzicht in jezelf en al jouw kanten en kun je bewust kiezen welke kant je wanneer inzet. Op die manier voorkom je dat je op je automatische piloot handelt en ga je doen wat je eigenlijk al lang wilde doen..

Je hebt zelf weer het stuur in handen. Heerlijk toch?


Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact met ons op.