Op Verkenning
Wie zijn wij?Wie_zijn_wij.html
CoachingCoaching.html
Visie en werkwijze
Waarom op verkenning?Waarom_op_verkenning.html
ContactContact.html
Aanbevolen websitesAanbevolen_websites.html
WorkshopsWorkshops.html
 

‘Bewustwording brengt je verder’


Onze insteek in training en coaching is de verkenning van het unieke in de mens, dat gevormd is door eigen omstandigheden, karakter en vaardigheden. Als er aandacht is voor individuele kwaliteiten en je kunt die delen met anderen, ontstaat er verbinding.  Persoonlijke ontwikkeling, authenticiteit en verbinding vormen een prachtige basis waarop een mens volledig tot zijn recht kan komen. En daarmee ook zijn omgeving en/of de organisatie waarvoor hij werkt.


Daarom richten wij ons in onze trainingen in de eerste plaats op het creëren van bewustwording en daarna op het aanleren van vaardigheden.

  

‘Op verkenning’ biedt speelse en praktische workshops, trainingen en coaching aan voor zowel individuen als groepen. Hierbij gebruiken we o.a. elementen van de Mindfulness, R.E.T., Speels Coachen en Voice Dialogue.


Voice Dialogue is de psychologie van de ‘ikken’: de verschillende stemmen die we allemaal in ons hoofd hebben: "aan de ene kant wil ik ….., maar aan de andere kant durf ik nog niet" of "ik kan het niet maken om niet naar die verjaardag te gaan, maar eigenlijk ga ik liever op de bank onder een dekentje liggen."


Deze methode gebruiken we om zichtbaar te maken wat er zich in je innerlijk afspeelt. In plaats van erover praten, gaan we interactief en speels op verkenning.

Jouw subpersonen/stemmen krijgen letterlijk een podium en mogen helemaal gezien en gehoord worden.

Op deze manier krijg je inzicht in de processen in je eigen hoofd en wordt duidelijk waarom je soms doet wat je doet.