Op Verkenning
Wie zijn wij?
CoachingCoaching.html
Visie en werkwijzeVisie_en_werkwijze.html
Waarom op verkenning?Waarom_op_verkenning.html
ContactContact.html
Aanbevolen websitesAanbevolen_websites.html
WorkshopsWorkshops.html
 

Wie is Wendy?

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de hbo-opleiding sociaal pedagogische hulpverlening met als hoofdvak drama. Aansluitend heb ik de theaterschool gedaan en ben daarna als freelance trainingsacteur gaan werken. Ik heb me gespecialiseerd in de branche: zorg, hulpverlening en onderwijs en geef sinds 2008 ook zelf trainingen.

Het praktische en speelse van het trainingsacteren spreekt me enorm aan en ik zie al jaren het effect van het letterlijk neerzetten en uitspelen van situaties. Mensen worden zich ter plekke bewust van hun gedrag. Ik werk graag met humor, weet snel een veilige sfeer te creëren en hou van ontwikkeling en groei, bij mezelf, maar ook om het te zien bij een ander.


Wie is Heleen?


Na de NIMA-opleiding, heb ik in 1988 de theaterregie opleiding bij het Rotterdams Centrum voor Theater voltooid. Tijdens het regisseren werd me duidelijk dat ik procesbegeleiding het meest boeiend vond. In 2006 viel de keuze op het vak van training en coaching. Sindsdien ben ik gecertificeerd coach en me blijven scholen met o.a. RET, Mindfulness, Voice Dialogue en Speels Coachen en Trainen. Vanuit het leven heb ik ervaring opgedaan als dochter, zus, tante, vriendin, echtgenote, moeder, collega, informatrice, docent, regisseur, coach, trainer, …

Aansluiting bij de persoonlijke leerbehoefte is mijn uitgangspunt, omdat ieder mens verschilt in kwaliteiten en ontwikkelingswensen. Wat me telkens weer duidelijk wordt, is dat ik interactieve werkvormen en educatie wil combineren om mensen op speelse wijze te begeleiden in het verkennen van hun eigen mogelijkheden met regie als resultaat.


Wat brengt ons samen?

Wij hadden een klik vanaf onze eerste training samen. Heleen als trainer en Wendy als trainingsacteur. Onze samenwerking verliep zo natuurlijk en ontspannen dat het voelde alsof we dit al jaren deden. We besloten te onderzoeken hoe we samen verder konden gaan. Dit heeft geresulteerd in “Op Verkenning”

Nu staan wij te trappelen om met jou “Op verkenning” te gaan naar jouw specifieke eigenschappen, drijfveren en verschillende kanten, kortom: naar wat jou uniek maakt!